Den lever igen!

 

Det känns fantastiskt, med lite hjälp från min kära sambo lyckades jag få på locket igen på grillen och skadorna är plötsligt inte så stora som jag trodde!2014-09-08 16.01.06

Det blev 2 hål i locket bara, ett där hävstången för motvikterna satt och en där den tog i stocken som ligger bakom.
2014-09-08 16.01.24

 

Idag köpte jag in nya gångjärn (rostfritt denna gång) som förhoppningsvis skall monteras dit ikväll, måste ju kunna grilla till helgen igen!

Funderar lite på hur jag skall lösa det med locket, just nu ligger det ca 50mm isolering följt av hönsnät och kanske 10mm puts utanpå och det hade behövt vara lite lättare. Isoleringen väger ju inget nämnvärt så det är bara det yttersta lagret som jag behöver lösa, som ni ser har det blivit alger och skit på den med nu i sommar.

En fundering är att linda in den i en fleecefilt och dränka i polyester och göra ett plastskal, det kan man sedan slipa till och måla i valfri färg och värmen på utsidan är försumbar, vikten skulle bli mycket bättre i alla fall!

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *