Tillbaka till ritbordet :(

Jaha, då hände det där som egentligen inte fick hända… Locket på grillen lossnade!

Först verkade det inte så farligt, bara ena gångjärnet som rostat av och eftersom gasdämparna trycker på med all kraft i horisontell riktning när locket är stängt så gick det av helt enkelt!

Tja, inte så farligt som sagt, behövde bara köpa nya gångjärn och rostfria den här gången… men… eftersom jag var mitt i en långgrillning av ribs som skulle ges bort till present var jag ju tvungen att fortsätta!

Japp… hela jäkla locket halkade av, gasdämparen på höger sida slets loss helt med så den är knas, motvikthållaren i locket tog i och lossnade från svetsningen i locket med! Börjar inse att det blir omöjligt att få upp locket med betongen på nu i efterhand så får nog knacka bort allt + isolering för att få dit den. Sedan behöver jag nog fundera på hur jag egentligen skall göra locket, det är en aning tungt just nu får jag faktiskt erkänna.

Blir planering i vinter och sedan bygga om det till våren känner jag på mig, den går ju lika bra att använda utan isoleringen på locket, den ser bara inte riktigt lika snygg ut!

 

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *