Kategoriarkiv: Tävling

IMG_9846

Album från Semifinal i Grillmästarna

Här kommer en laddning bilder från Semifinalen i Grillmästarna 2014 utanför Sjöhistoriska museet i Stockholm. Det var en extremt varm dag med 33º i skuggan, största problemet hade alla grillare att hålla nere temperaturen både i kropp och grill!

Sanslöst kul att få vara med och träffa så många andra ”galningar” som ger sig in i detta, håller tummarna för de som blir utvalda att gå vidare till finalen. Det var många ruskigt bra grillfantaster på plats!

Grillmästarna Semifinalen Live

Här är den kompletta sändningen från Semifinalen i grillmästarna 2014 i stockholm. OBS detta är bara från ”mitt” grillområde och inte från någon annan del av området. Vi fick lite tekniska problem i mitten när min telefon blev överhettad men det löste sig till sist!

Kommer senare att lägga ut mina 3 recept med och instruktioner till dom för alla som var intresserad! Ett jättestort tack till min ”grillgranne” från Ljungby vid bord 146, om du ser det här så hojta till i en kommentar, glömde bort vad du hette!

se_grillmastarne_w1

Mot Semifinal i Grillmästarna

Nu behöver jag inte hålla det hemligt längre. Lördagen den 24’e Maj går semifinalen av stapeln i Grill Mästarnasom +TV4  producerar för andra året i rad.

Ett gäng glada grillare som gått vidare från Semi finalerna skall nu tävla mot varandra i en slutspurt utan dess like för att få en plats i TV-programmet. Jag blev själv utvald som ”WildCard” och fick en bonusplats i semin, om det berodde på mina heta danssteg, drogade tomater ellertotaltnördigafläktkontrollgrilltemperaturmoj får vi aldrig veta!

Om ni är i Stockholm den 24’e helt enkelt så dyk upp vid Sjöhistoriska Museet, snacka lite grillat, provsmaka en sköldpadda (o.0) eller bara låt dig inspireras!

Kanske kommer att livesända detta med, väntar fortfarande på beslut från TV4 i ärendet! 😀